Världens sämsta bloggare.

Ja vi kan väl alla komma överrens om att jag är världens sämsta bloggare. Har inte kläckt ur mej ett inlägg på en månad och då har jag trots allt en Madonna konsert att rapportera ifrån, ska jag vara helt ärlig så har jag inte ens lagt över bilderna jag tog (av lite dålig kvalitet) på datorn så några sånna har jag inte heller att visa =)

Det är lite konstigt för trots att jag är en sopa på att blogga så vill jag ha bloggen kvar, tänker hela tiden på saker jag ska skriva om eller bilder jag tar som jag vill dela med mig av men att få ner arslet på data stolen och faktiskt skriva lite verkar vara helt omöjligt. Får väl skylla på att semestern är slut och jag är åter på jobbet, efter en dag på jobbet så är jag oftast helt slut och när väl Anton somnat så kallar soffan, eller så har jag blivit en Grey's Anatomy nörd som försöker titta på gamla säsonger på nätet. Vi har inte den bästa datorn så det har varit lite segt att försöka kolla på dom, har hunnit 7 avsnitt men gjorde en snabb beställning på CDON nu så imorgon kommer säsong 3 på dvd, så mycket lättare att titta.

I övrigt har det väl inte hänt så jättemycket spännande, man ska ju jobba och sova och det tillsammans går åt en större del av dygnet. Igår var det invigning av nya Friskis och Svettis lokalerna i Rimbo, allt är inte riktigt klart än men det går att träna där nu iallafall, jag var nere större delen av dagen och städade och sen tränade spinning, lite skivstång och kibox, skivstång kan bli en ny favorit till mig och jag tror även jag ska kunna hålla på med det ett tag till under hösten.
Magen börjar bli enorm, det har gått så fort den här gången. Känner mig som om jag var typ i 7-8 månaden och ändå så är jag typ i 5:de. Konstigt är oxå att man inte har nån koll på hur långt det gått, kan inte på rak arm säga hur många veckor det gått, måste fundera och räkna efter först.

Och just det MadonnaKonserten, var helt grymt att får se Madonna live. Det lär vara den enda gång man gör det, hon är en fantastisk artist. Jag tyckte det var helt ok, några låtar var super. Men eftersom jag gillar det hon gjort förr, typ 80-90-talet så var det en del låtar som jag tyckte hon kunde skippat. Vi hade ganska dåliga platser men man såg henne större delen av tiden, förrutom om hon gick för långt bak på scenen. Det enda riktigt negativa var att när konserten var slut så packade vi in oss i bilen igen för 55 mils bilresa hem igen, var inte riktigt på topp för att köra då. Jag körde 11 mil sen höll jag på och somna, och efter det så blev jag aldrig riktigt pigg igen, så stackars Laila fick köra större delen av tiden, men det gjorde hon bra.

Nu är det promenad och senare växtmarknad som gäller.

RSS 2.0