Bananpannkaka

Runt middagstid idag började Ella klaga på magont igen. Jag började genast analysera vad hon ätit och om det skulle kunna vara något hon även åt i fredags kväll. Det för att se om det fanns nån koppling till varandra. Ganska snabbt kom jag fram till att den drickbara yoghurten borde vara boven i det hela, även om det i fredags rörde sig om glass, alltså laktos tänkte jag.
Men när Anders och Anton kom hem från en lite utflykt var Anton nerkräkt och jag fick helt enkelt ändra mina misstankar till en helt vanlig magsjuka.
Anton har jobbat sig igenom två kräkor till medan Ella har 0 än så länge.

Mitt i allt detta kräksnack så tänkte jag även tipsa om ett perfekt återhämtnimgsmål.
Jag körde nämligen en pw ikväll följt av 4 min varierad planka och efter det ville jag ha något att äta, ofta blir det ju kesella men det ville jag inte ha idag.

Hittade det här tipset hos Sara Tilling:

Mosa 1 banan och blanda med 1 ägg. Stek i lite kokosolja (i mitt fall vanlig rapsolja) som en tjockare pannkaka.
Tina lite bär och ät till.

Perfekt så får man både kolhydrater, protein och fett. Och gott är det oxå, förutsatt att man gillar banan då.

Kom på halvvägs att jag skulle fota pannkakan, sådär är den tom :)


Kommentarer
Postat av: Marina

Den här bananpannkakan har jag ätit två dagar i rad nu! Fantastiskt tips! Men jag tänker nog kalasa till den nån dag med sirap och en limeklyfta, då blir det precis som på Bali ;)

2012-03-17 @ 18:25:22
URL: http://marinagoransson.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0